Rengör din altan inför sommarens begivenheter

Rengör din altan inför sommarens begivenheter

Har du altan? Om ja, hur ser den ut nu efter vintern? Har din altan klarat vintern utan alltför mycket slitage eller färgförändringar, då kan vi bara gratulera. Skulle det vara att så inte är fallet finns det hjälp att få. Om du inte kan göra det själv det vill säga. Det finns väl inget värre än en grå och trött altan när solen börjar skina. Den kan dessutom vara farlig för fötterna beroende på slitage.

Vi vill väl alla kunna öppna dörrarna ut till altanen när det är fint väder. Samt kunna ha tillställningar eller andra begivenheter under sommarhalvåret.

Vad gör man då

Du kan fixa det själv om du har kunskapen och utrustningen för att göra rent altanen. Eller så kan du anlita proffs. Väljer du att anlita ett proffs som Ångtvättbilen är det enda de behöver för själva rengöringen, uppehållsväder, plusgrader samt tillgång till vatten och ström. De erbjuder även att slipa, olja eller lasera din altan.

Det kostar självklart en peng för att någon annan sköter rengöring, inoljning med mera. Men har du inte tiden, orken, kunskapen och/eller utrustningen så är det värt det.

Att ha en ren och snygg, kanske till och med som ny, altan att visa upp i sommar kan göra andra gröna av avund.