Badrumsinredning

Oavsett om ditt badrum ska renoveras och det är dags att förnya allt eller om du vill få en ny stil på ditt gamla badrum genom ny inredning så är det detaljerna som gör det. Hitta din stil och sätt din prägel på rummet.

Tänk på både stora och små detaljer

InredningSmå detaljer och prylar är ett lätt och billigt sätt att skapa ett helt nytt rum. Det är din personliga stil som ska synas. Större saker som handfat, dusch och toalettstol kan även de fås i vilken design du vill, bara fantasin sätter gränserna. Vilka färger gäller då? Många tyckare pekar på att det är just grått som gäller i år. Det är enhetligt, stilrent och faktiskt aldrig tråkigt så länge du gör det personligt.

Kakla om?

Ett hett tips är att använda sig av vitt kakel på väggarna och på det sättet aldrig riskera att tröttna på den valda färgen. Då byter man lätt inredning efter humör och favoritfärgen för ögonblicket. Handdukar, tandborstmugg och duschdraperi i ett nytt färgtema ger ett helt nytt och enhetligt badrum. När kaklet är uppe och badrumsmöblerna på plats är det dags för detaljerna. Glöm inte att ha så bra förvaring som det finns plats för, både för stora och små saker. Handukshyllor och skåp likväl som små burkar för bomull och tops. Guld ger en lyxig känsla medan shabby chic-stilen hänger sig kvar om man föredrar det lantliga. En stege funkar fint att hänga både badlakan och kläder på och införskaffa gärna en stilren korg för att lägga undan barnens leksaker och njut av lugnet efter renoveringen!